Login Hasło zapamiętaj
Ładuje...
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Symbian UIQ
śrubki do mocowania klawiatury w p910

Użytkownik

Tematów: 8

Wysłano: 2007-12-18, 13:09

nie wie ktos gdzie mozna kupic sróbki serwisowe do p910 do zamocowania klawiatury? bo szukałemjuz wszedzie i znaleśc ich nie moge nigdzie. Jeli ktosby wiedział to na igy dajcei znac. albo jeszcze lepiej jesli ktos by miałje na stanie do przedania. to bym dosłownie był w niebowziety. i [piwo bym postawił dodatkowo pozdro :browar: :haha:
W winie mądrość! W piwie siła! A w wódce - mikroby! :D

Użytkownik

Tematów: 9

Wysłano: 2007-12-18, 21:16

W kazdym autoryzowanym serwisie SE mozesz bez problemu kupic dowolna czesc telefonu za kwote odpowiadajaca wartosci danego elementu.
Np ja kupilem tak oryginalna zaslepke do klawiatury P910i ze pare groszy (oczywiscie nie mieli na stanie, ale zamowilem i w koncu sie doczekalem).
pixel@minikomp.com
http://hyperscript.republika.pl/mobilezone_cs_line.gif

Użytkownik

Wysłano: 2007-12-19, 00:11

kurcze a gdzie mozna znalesc jakas mapke z adresami serwisów ? bo na stronce se szukałem ale nic nie znalazłem. Ogólnie powiem Ci jeszcze tak niby pracuje w salonie plusa i mam styczność z naprawa tel i serwisantami ale jak sie pytałem czy dałoby rade cos takiego załatwic to kolo powiedział ze raczej bedzie z tym problem. Takze juz naprawde nie wiem co robic a sa one mi na gwałt potrzebne. :-)

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2007-12-19, 00:15

Lol to sie nazywa serwis

Użytkownik

Tematów: 9

Wysłano: 2007-12-19, 02:30

Mowie Ci, poszukaj autoryzowanego serwisu i udaj sie osobiscie ;)

Ja na poczatku szukalem tej zaslepki w necie i lazilem po serwisach (komisach) jak glupi (oczywiscie bezskutecznie) a kazdy mowil, ze bedzie z tym ogromny problem.

Poszedlem do autoryzowanego serwisu, powiedzialem, ze potrzebna mi jest ta czesc od P910i i koles z serwisu pokazal mi na kompie caly shemat budowy P910i gdzie doslownie kazdy najmniejszy element mial przyporzadkowany identyfikator.
Wskazalem na zaslepke a on zapisal identyfikator elementu i natychmiast przeszukal baze z dostepnymi czesciemi.
Powiedzial, ze obecnie ta czesc jest dostepna tylko w centralnym polskim magazynie SE i moze ja zamowic jesli sobie zycze.
Z ciekawosci spytalem tez co byloby gdyby tej czesci nie bylo w polsce to on odpowiedzial, ze bez problemu moglby sprowadzic ja z zagranicy, ale czas oczekiwania bylby dluzszy.

Za zaslepke dalem czyba 30zl i mialem 100% oryginal :)

Edytowano 2007-12-19, 02:39 przez PiXel
pixel@minikomp.com
http://hyperscript.republika.pl/mobilezone_cs_line.gif

Użytkownik

Tematów: 2

Wysłano: 2007-12-19, 09:39

A skąd jesteś? Być może jak określisz lokalizację (Wrocław, Poznań etc.) ktoś na forum będzie w stanie podać konkretny adres i pojedziesz na pewniaka.

Pozdrawiam
Shaddy

~ Sony Ericsson P1i ~ Pentagram PathFinder P3100 ~ HBH-608 ~

Użytkownik

Wysłano: 2007-12-19, 10:01

no ja jestem z łukowa woj lubelskie. koło siedlec jakby ktos mógł to dajta znac
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Symbian UIQ

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)