eltorros.com połączona wyszukiwarka torrentów
Login Hasło zapamiętaj
Ładuje...
miniKOMP » Forum miniKOMP » Ogólne » Tablica ogłoszeń
Uwaga, ryczałtowcy!

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2008-01-29, 11:53

Uwaga, Ryczałtowcy - nastawcie sobie budziki na czwartek 31 grudnia! To ostatni dzień, w którym możecie się rozliczyć z podatku, a przy okazji - wybrać organizację,której przekazany zostanie Wasz 1%. W tym roku podatnicy ryczałtu mają taką możliwość po raz pierwszy. Więcej informacji na ten temat np. naLink widoczny tylko dla zalogowanych - tam akurat pracuję i gorąco polecam Wam tę organizację! Warto pomóc WIOŚNIE, bo w ten sposób dajecie szansę dzieciakom, które naprawdę mają w życiu pod górkę! pozdrowienia.

Użytkownik

Wysłano: 2008-01-29, 14:15

A ja tak z ciekawosci, ile z tej kasy idzie na Wasze utrzymanie? Podroze delegacyjne, jedzienie, zamieszkanie, taksowki, telefony itd?

Użytkownik

Wysłano: 2008-01-30, 09:17

10%. To chyba przyzwoicie, co? A taksówkami nie jeździmy służbowo. I niestety służbowego telefonu ani kompa też nie mam, ani nawet służbowej kawy! Ale nie współczuj mi, Troll, bo wiesz - na plus jest to, że jednak przez większą część czasu w pracy mam poczucie, że spędzam go sensownie. I np. taki mały Kuba (10 lat, mama pije, tata w więzieniu), który jest w naszym programie Akademia Przyszłości, dostał wczoraj pierwszą w życiu 6 z angielskiego. Od pół roku pracuje z nim Mikołaj, nasz wolontariusz. Czyli widzisz, to działa. A gdybyś Ty też chciał zostać wolontariuszem WIOSNY (oprócz Kuby mamy pod opieką ponad 300 dzieciaków, więc bez obaw, przydasz się ;) albo dopytać o inne nurtujące Cię sprawy - pisz albo wpadaj; namiary na nas są na stronie internetowej. Pozdrawiam Cię!
miniKOMP » Forum miniKOMP » Ogólne » Tablica ogłoszeń
  1. Fajne Opisy GG • 

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)