eltorros.com połączona wyszukiwarka torrentów
Login Hasło zapamiętaj
Ładuje...
miniKOMP » Forum miniKOMP » Ogólne » Aktualności
W Play zabrakło telefonów ! ! !

NewsWriter

Tematów: 104

Wysłano: 2008-05-06, 20:32

W sieci Play zabrakło telefonów. Andrzej Bonarski z Opola chce zmienić telefon i operatora. Skusił mnie Play, ale nie mogę skorzystać z jego promocyjnej oferty - skarży się. Niby jest promocja, ale nie dla wszystkich - żali się pan Andrzej z Opola. Do zmiany operatora i telefonu zachęciła mnie reklama telewizyjna sieci Play - opowiada pan Andrzej. - Dobrej klasy telefon można dostać u nich za złotówkę, a potem przez trzy miesiące płacić niższy abonament.

Co z tego, kiedy atrakcyjnych aparatów, czyli SonyEricsson k800i, nie można dostać.

- Byłem we wszystkich opolskich punktach i wszędzie usłyszałem to samo: telefonów nie ma i nie wiadomo kiedy będą. Na dodatek nie ma żadnej listy, na którą mógłbym się wpisać. Niedługo promocja się skończy, a ja zostanę na lodzie - denerwuje się nasz czytelnik.

Pan Andrzej ma jeszcze jeden problem - chciałby mieć nowy telefon, ale zachować stary numer.

- Na jego przeniesienie muszę czekać aż miesiąc, a w tym czasie promocja na pewno się skończy - żali się.

O wyjaśnienia poprosiliśmy autoryzowany punkt sieci Play w opolskim Media Markt.
- Tych telefonów faktycznie nie ma -potwierdza Łukasz Kanonowicz. - Prawdopodobnie zabrakło ich w magazynach. Klientów, którym zależy na tym modelu, odsyłamy do salonów Playa w innych miastach.

Jak ustaliliśmy w warszawskiej siedzibie firmy, pan Andrzej ma jeszcze szansę na skorzystanie z oferty.

- Proces przenoszenia numeru z innej sieci trwa 30 dni. Jeśli klient złożył wniosek w czasie trwania promocji, jej oferta będzie dostępna jeszcze przez 71 dni po jej zakończeniu - informuje Aleksandra Smolarska, przedstawiciel sieci. - Natomiast dostępność wybranego modelu telefonu będziemy sprawdzać - zapowiada.

żródło: Nowa Trybuna Opolska

Edytowano 2008-05-06, 20:48 przez Szejqer
miniKOMP » Forum miniKOMP » Ogólne » Aktualności
  1. Fajne Opisy GG • 

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.

Cheap Gas - Loans - United Specialties - Loans

© miniKOMP :)