Wysłano: 2008-05-14, 12:24
Chciałbym zapytać czy ktoś się orientuje jak wyglądają zasady zakupu Office`a 2007 z licencją do zainstalowania na 3 komputerach? Czy na komputerze trzeba mieć naklejkę świadczącą o oryginalności, a jeśli tak, to czy w pudełku są trzy naklejki? Czy byliby jacyś chętni do zakupienia Office`a na spółkę, czyli w trzy osoby? Koszt to zdaje się 150 czy 200zł...EDYTOWANE:
No i już wiem wszystko, dzwoniłem na infolinię. Office 2007 może być zainstalowany na 3 komputerach, niestety w obrębie jednego "gospodarstwa domowego". Na taki komputer nie nakleja się żadnej naklejki... Czyli wychodzi na to, że zrzutka np. trzech znajomych w celu zainstalowania Office`a na 3 kompach jest nielegalna

No i już wiem wszystko, dzwoniłem na infolinię. Office 2007 może być zainstalowany na 3 komputerach, niestety w obrębie jednego "gospodarstwa domowego". Na taki komputer nie nakleja się żadnej naklejki... Czyli wychodzi na to, że zrzutka np. trzech znajomych w celu zainstalowania Office`a na 3 kompach jest nielegalna
Edytowano 2008-05-14, 13:06 przez Niekumaty