eltorros.com połączona wyszukiwarka torrentów
Login Hasło zapamiętaj
Ładuje...
miniKOMP » Forum miniKOMP » Komputery i elektronika » GPS
poszukuje mapy GPMapa 2007.4 do NOKIA E51

Użytkownik

Tematów: 2

Wysłano: 2008-05-24, 09:26

Czy może Ktos mi pomóc?Poszukuje mapy Polski gotowej do wgrania na karte E/Garmin.Ponoc jest gotowiec który wystarczy tylko wgrac i chodzi.moje GG 4687395.serdeczne dzieki bo bujam sie z tym juz 3 tygodnie.

Użytkownik

Tematów: 4

Wysłano: 2008-05-24, 23:12

Na torrentach znalazłem takie coś [/img]Link widoczny tylko dla zalogowanych i takie coś Link widoczny tylko dla zalogowanych i to Link widoczny tylko dla zalogowanych .Opis z ostatniego by pasował do tego co szukasz.Edit:Jest to sama mapka do Gpmapa 4.0 [plik:gmapsupp.img] i jest ona odblokowana.
Wystarczy rozpakować i skopiować do GPS-u lub na kartę pamięci.
Jest to mapa całej Polski. Odblokowałem ją na Garmin nuvi 300 więc na takim chodzi, ale na innych też powinna.
miniKOMP » Forum miniKOMP » Komputery i elektronika » GPS
  1. Fajne Opisy GG • 

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.

Cheap Electricity - Loans - Credit Cards - Credit Counseling

© miniKOMP :)