eltorros.com połączona wyszukiwarka torrentów
Login Hasło zapamiętaj
Ładuje...
miniKOMP » Forum miniKOMP » PDA » Pocket PC
Instalacja Windows Mobile 6 na XDA IIi

Użytkownik

Tematów: 2

Wysłano: 2008-06-16, 10:37

Witam wszystkich,

Proszę o pomoc w poniższej sprawie:

Posiadam Pocketa Xda IIi a na nim zainstalowany Windows Mobile 2003 SE
Chciałbym zmienic system na cos nowszego. W tym celu poszperalem po sieci i wygrzebalem nowy romik do XDA II "TofClock_HIMA_WM6_AKU[1].0.7"
Oczywiście zaopatrzylem sie rowniez w sam system Windows Mobile 6_PL.

Przy pobieraniu romu znalazla sie również instrukcja instalacji samego romu.

I tu pada moje pytanie. OK startuje urzadzenie w trybie boot loadera odpalam nowy ROM i zgodnie z instrukcja ide dalej. Ok rom sie zaladowal i co dalej jak teraz odpalic instalacje Windows Mobile 6_PL - Widze tam pliki bootowalne, ale szczerze powiem ze fizycznie nie wiem jak z tego bede musial skorzystac.

Pytam sie bo nie chce eksperymentowac z Phonem, jest mi potrzebny wiec nie chce zeby mi sie cos zwalilo.

Prosze o pomoc w tej sprawie albo o podanie linka do jakies zblizonej instrukcji instalacja WINDY POCKETOWEJ.

Pozdrawiam
nawalonytony

Użytkownik

Tematów: 4

Wysłano: 2008-06-16, 11:22

zdecydowanie nie instaluj tego ROMu. Model XDA IIi lub qtek2020i to co innego niz XDA II. O ile nic sie nie zmienilo to nikt nie tworzyl romu nowszego niz wm2003SE. Wiec niczego nie zmienisz. poczytaj wiki na xda-developers.com
HTC Himalaya wm5
HTC Himalaya wm6.1
HTC BlueAngel wm6

Użytkownik

Tematów: 2

Wysłano: 2008-06-16, 12:32

Dzieki derdeczne kolego, za info...
Czyli nie moge liczyc na WM6 ;(

Jestem zdruzgotany ;(

No nic a jak np reinstalowac ta wersje 2003SE ?

Użytkownik

Tematów: 4

Wysłano: 2008-06-16, 12:47

xdaIIi nie powinien byl w ogole przyjac nowego ROMu, czyli wciaz powinienes miec zainstalowany wm2003SE, wyslalem Ci wiadomosc na IGY. jesli zainstalowales wm6 do konca to powinien sie odpalic windows, zobacz wtedy w Settings co masz. Ale szczerze watpie ze udalo Ci sie wgrac ROM od innego modelu, to grozi uszkodzeniem plyty glownej
HTC Himalaya wm5
HTC Himalaya wm6.1
HTC BlueAngel wm6
miniKOMP » Forum miniKOMP » PDA » Pocket PC
  1. Fajne Opisy GG • 

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.

Cheap Electricity - Renegade motorhomes - Credit Counseling - Debt Consolidation

© miniKOMP :)