eltorros.com połączona wyszukiwarka torrentów
Login Hasło zapamiętaj
Ładuje...
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Symbian UIQ
pliiiis... czy ktoś mi pomoże z tym cholernym TT 6.02 na Sony p1i?

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2008-06-16, 23:07

mam mapy Europy wsch. na karcie. Mają one symbol 680.1536. Znajdują się w osobnym folderze na tejże karcie. W kolejnym osobnym folderze jest rozpakowany tom tom w wersji j.w. Próbuję go instalować poprzez opcję instaluj - aplikacja jest widoczna na karcie, coś tam się jakby instaluje (na dole widać przez chwilkę pasek postępu instalacji) i nic... Nie ma tego nigdzie i nie ma nawet co odinstalowywać. Błagam - nie piszcie: poczytaj ten obszerny wątek o tom tomie. Czytam to od kilku dni i niestety nie mogę przejść instalacji. Może ktoś ma doświadczenia w tej materii z Sony P1i i zechce się nimi podzielić?
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Symbian UIQ
  1. Fajne Opisy GG • 

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.

Cheap Electricity - Loans - Credit Card Consolidation - Credit Counseling

© miniKOMP :)