eltorros.com połączona wyszukiwarka torrentów
Login Hasło zapamiętaj
Ładuje...
miniKOMP » Forum miniKOMP » PDA » Pocket PC
Jak zainstalowac WM 6 na spv m5000

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2008-06-18, 22:40

Witam! Otórz mam spv m5000 i wm5 i chce zainstalowac sobie wm6 tylko jest mały problem.... to mój pierwszy PDA i nie wiem jak to zrobić jak by ktoś mógł to krok po kroku opisać albo dać linka do instrukcji(polskiej/angielskiej), [skąd ściągnąć wm6 jak zainstalowac itd]

z góry dziękuje!

Administrator

TinyNET :)

Tematów: 41

Wysłano: 2008-06-19, 08:08

Czesc, tutaj masz wszystko na temat UniversalaLink widoczny tylko dla zalogowanych teksty po angielsku.
Tiny Net is a death sentence, it's net and it's tiny...

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2008-06-21, 17:37

nie wiem czy mój PPC jest z odrzutu czy ja coś źle robie... Robię dokładnie wedle instrukcji, odchaczam od (COUWM) centrum obługi urządzeń windows mobile- zezwalaj na połączenie USB. Wprowadzam PPC w BootLoadera, podłączam USB, mam gotowy plik nk.nbf w foldrzenie UniversalRUU, odpalam ROMUpgradeUt no i nic ;/ nie wykrywa mi ani wersji jaką mam zainstalowaną, ani jaką chce zainstalować... jak kliknę update to pokaże mi że jest error i że trzeba wykonać te 3 kroki, robię to, ale pojawiają mi się dwa okieneczka, jedno z nich że nie można odczepiać Pocketa, drugie jest malutkie i nic w nim nie ma... Próbowałem zaznaczyć opcję z połączeniem z USB w COUWM, bez skutecznie... kożystałem również z instrukcji wiki.XDA także nic, Ciekawe jest to że jak chcę zainstalować T-mobile soft, to idzie bez problemu... co to może być? Dodam też że nie mogę odpalić MTTY z USB, pisze, że nie może otworzyć portu USB... Pocket normalnie ma wgraną wersje WM5 i działa, ale jak to zrobić to już nie mam pomysłu... Kożystałem również z wielu wersji OS'a także bezskutecznie... Proszę o pomoc oraz możliwe rozwiązania.
Edytowano 2008-06-25, 09:00 przez wicha
miniKOMP » Forum miniKOMP » PDA » Pocket PC
  1. Fajne Opisy GG • 

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.

Debt Consolidation - Credit Counseling - Credit Card - Mortgage

© miniKOMP :)