eltorros.com połączona wyszukiwarka torrentów
Login Hasło zapamiętaj
Ładuje...
miniKOMP » Forum miniKOMP » Komputery i elektronika » Oprogramowanie
Firefox a dodatki

Moderator

Tematów: 22

Wysłano: 2008-06-19, 19:16

Jako, ze wyszedl nowy ff i po przeczytaniu "zachety" Szeryfa w Newsach zainstalowalem FireFuxa :P pragne zapytac jakich dodatkow i motywow używacie do w/w przegladareczki ??

Moimi ukochanymi i przydatnymi sa :
- FireFTP - programik do zabawy z naszym ftpkiem
- Adblock Plus - reklamom mowimy stop ;)
- Gmail notifier - powiadamiacz o poczcie na gmailu
- Down ThemAll - menager pobierania
- Download Helper - sciaga filmiki z serwisow np: Youtube

macie cos ciekawego podzielcie sie ;) (D

http://www.arena-albionu.pl/img/arena_albionu_gra_online.gif

Administrator

TinyNET :)

Tematów: 41

Wysłano: 2008-06-19, 20:15

Ja polecam:

- Foxmarks Bookmark Synchronizer
( plugin do backupu zakladek i synchronizacji, mozna synchronizowac z kilkoma komputerami )
- Hyperwords ( ciekawy dodatek, po zaznaczeniu tekstu dostajemy wiele mozliowsci typu szybkie szukanie slowa, tlumaczenie itp. )
- PicLens ( przegladarka obrazkow z roznych stron w ciekawej formie, trzeba zobaczyc :) )
- Screen grab ( dodatek robi screena calej strony )
Edytowano 2008-06-19, 20:16 przez Szejqer
Tiny Net is a death sentence, it's net and it's tiny...

Użytkownik

Tematów: 0

Wysłano: 2008-06-20, 14:02

AdBlock Plus
AdBlock Plus: Element Hiding Helper - dodatek do AdBlock'a umożliwiający łatwe wybieranie elementów strony do zablokowania (nie tylko obrazki, również IFRAME, TABLE, DIV itp.)
BugMeNot - rozszerzenie wyszukujące automatycznie loginy i hasła, nie trzeba się rejestrować na stronach z których potrzebujemy skorzystać tylko 1 raz ;)
CookieCuller - zaawansowany menedżer ciasteczek, akceptuje tylko te które ja chcę i potrzebuję
Google Reader Notifier - informuje o nowych wiadomościach w czytniku
Secure Login - rozszerza funkcjonalność menedżera haseł (coś na wzór Operowego "Wand'a")
Tab Mix Plus - swoim ogromem funkcji znacznie usprawnia działanie kart, bez niego nie potrafiłbym się obejść

Dla użytkowników Visty i FF3 polecam jeszcze Glasser - dodaje efekt AeroGlass do przeglądarki.
Jeszcze paru dodatków używam na co dzień, ale te są najważniejsze :F

Moderator

Tematów: 22

Wysłano: 2008-06-20, 19:06

Znalazlem kolejny ktory mi sie podoba ;)

Fission - scala ze soba pasek postepu i pasek adresu :)

Dla mnie super - mozna spokojnie wylaczyc pasek postepu na dole - ladowanie strony widac "pod adresem"

http://www.arena-albionu.pl/img/arena_albionu_gra_online.gif

Użytkownik

Tematów: 0

Wysłano: 2008-06-20, 19:50

Zapomniałem o tym:
Stylish - Umożliwia modyfikację wyglądu stron internetowych oraz interfejsu przeglądarki nie spowalniając wczytywania stron ani samego interfejsu przeglądarki, przykładowo tak może wyglądać Gmail:
Link widoczny tylko dla zalogowanych
miniKOMP » Forum miniKOMP » Komputery i elektronika » Oprogramowanie
  1. Fajne Opisy GG • 

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.

Cheap Gas - Loans - United Specialties - Loans

© miniKOMP :)