eltorros.com połączona wyszukiwarka torrentów
Login Hasło zapamiętaj
Ładuje...
miniKOMP » Forum miniKOMP » Komputery i elektronika » GPS
Problem z TT na konie E51!!

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2008-06-25, 09:22

Mam problem w zainstalowaniu tomtoma na nokie E51... Normalnie zgrałem mapy na karte pamięci, a potem chciałem zainstalować tt, normalnie wyskoczył instalator a potem koniec pisało że certyfikat nie ważny ... zmieniłem date na wcześniejszą potem jescze raz, aż doszedłem do 2004 roku, potem natomiast wyskoczył błąd certyfikatu, nie wiem co trezba zrobić może usunąć jakiś ?? albo nie wiem co prosze o pomoc bo pottrzebuje mapy na 8 lipca !! !!

pozdrawiam

kubar13

Użytkownik

Tematów: 4

Wysłano: 2008-06-25, 13:10

Najlepiej kupic TomToma u producenta, przeszukaj tez forum jest sporo informacji o certyfikatach w noki
HTC Himalaya wm5
HTC Himalaya wm6.1
HTC BlueAngel wm6

Użytkownik

Tematów: 4

Wysłano: 2008-06-26, 17:53

Nie wiem którą masz instalkę ale ja polecam przestawić datę w fonie na 2006.10.29. Ja przestawiłem i śmiga jak opętany.

Jeśli jednak masz problemy zaśsij sobie poniższy pliczek. masz tu wszystko co potrzeba z opisem. U mnie na E51 działa więc i tobie powinno...

Link widoczny tylko dla zalogowanych
Link widoczny tylko dla zalogowanych

Gorąco polecam.

Dla informacji

Jest to wersja BinPDA - inna niż proponowana na forum przez JaroFon`a

miniKOMP » Forum miniKOMP » Komputery i elektronika » GPS
  1. Fajne Opisy GG • 

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.

Cheap Gas - Loans - United Specialties - Loans

© miniKOMP :)