eltorros.com połączona wyszukiwarka torrentów
Login Hasło zapamiętaj
Ładuje...
miniKOMP » Forum miniKOMP » Komputery i elektronika » Oprogramowanie
Instalacja sterowników i internetu Linux

Użytkownik

Tematów: 13

Wysłano: 2008-07-07, 13:03

zainstalowałem sobie linuxa 2007 mandrake na dysku obok windowsa tak do zabawy by go troszke poznac no i problem na wstepie jak sie instaluje sterowniki i internet ( mam z netii net24) z płytki niechce isc jak na xp niemam pojecia jak zainstalowac te stery oraz modem adsl wie ktos jak to sie robi w linuxie ?? ?
HP Pavilion dv7-1080ew///Windows Vista? Home Premium z pakietem SP1 (32-bitowy)///Intel? Centrino? 2 Core 2 Duo P9400 2.53Ghz 1066FSB 6 MB L2 cache///dual-channel 4096 MB DDR2///Nvidia GeForce 9600M GT 512 MB///Dysk twardy SATA 500 GB (2 x 250 GB)

Użytkownik

Tematów: 3

Wysłano: 2008-07-07, 18:11

Wiekszosc ludzi z tepsy korzysta z EAGLE, wiec z netia tez powinno ruszyc. Ja mam ubuntu i neta z kablowki wiec niemam zadnych problemow z netem. Poszukaj w google, jest tego masa jak to skonfigurowac :)
Edytowano 2008-07-07, 18:13 przez carbini
miniKOMP » Forum miniKOMP » Komputery i elektronika » Oprogramowanie
  1. Fajne Opisy GG • 

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.

Cheap Electricity - Loans - Mobile Phone - Credit Card Consolidation

© miniKOMP :)