eltorros.com połączona wyszukiwarka torrentów
Login Hasło zapamiętaj
Ładuje...
miniKOMP » Forum miniKOMP » Ogólne » Motoryzacja
Tuning SEICENTO

Użytkownik

Tematów: 31

Wysłano: 2008-07-08, 23:20

Witam wszystkich. Czy ktos sie zna na tuningu samochodow? (silnikow?). Myslalem o wymianie filtra powietrza na stozkowy i swiec zaplonowych na sportowe, czy taka zmiana cos da? Nie mowie zeby motor w seicento przerobic na 130KM :P ale zeby poprawic troche "zryw" auta. Posiadam Seicento 1100cm MPI. Silniki te sa calkiem niezle i nie nazekam na jego prace ale moze mozna by cos w nim ulepszyc bez drogiego przerabiania? Jesli chcialbym zalozyc filtr stozkowy (jesli on w czyms pomoze) to na co musialbym zwrocic uwage? Jaki on musi byc? Prosze o porady
JaroFon SYMBIAN Black

Użytkownik

Tematów: 4

Wysłano: 2008-07-09, 19:37

Hmm nie jestem ekspertem w tym temacie.Radziłbym poszukać jakiegoś klubu, forum na necie i tam poczytać.Jestem zarejestrowany na dwóch forach -klubach opla Vectry i tam mogę czerpać inspirację do tuningu oraz liczyć na pomoc.
Znalazłem takie forum Link widoczny tylko dla zalogowanych
Edytowano 2008-07-09, 19:38 przez Dantee

Użytkownik

DM Maniac

Tematów: 16

Wysłano: 2008-07-10, 23:29

Zajrzyj naLink widoczny tylko dla zalogowanych
DM maniac i mietek juz po malym tuningu :D
miniKOMP » Forum miniKOMP » Ogólne » Motoryzacja
  1. Fajne Opisy GG • 

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.

Cheap Gas - Debt Consolidation - Credit Counseling - Arizona Landscaping

© miniKOMP :)