eltorros.com połączona wyszukiwarka torrentów
Login Hasło zapamiętaj
Ładuje...
miniKOMP » Forum miniKOMP » PDA » Pocket PC
pamiec ram

Użytkownik

Tematów: 3

Wysłano: 2008-08-15, 20:14

Witam kupiłem mio p 560,mam wgrana na karcie2GB automape 4.1.2,po uruchomieniu i wyznaczeniu trasy pokazuje mi za mało pamieci,czy mozna jakos zwikszyc pamiec głownaniemam o tym zielonego pojecia.Bardzo dziekuje za kazda pomoc i wyjasnienie krok po kroku

Moderator

Stara gwardia

Tematów: 26

Wysłano: 2008-08-16, 20:48

Nie można, ale moim zdaniem coś jest nie tak, bo AM powinna spokojnie działać na Mio P560. Zobacz czy nie masz jakiś programów uruchomionych w tle.
http://306team.pl/306team.jpg

Asus M50VC | HTC Touch Diamond WM 6.1 by qsqa| HTC Wizard WM 6.0 by Luklew| iGówno 3G :[ | N6120

Użytkownik

Tematów: 3

Wysłano: 2008-09-03, 14:54

Popay a mozesz mi napisac czy jest I jak nazywa sie program do czyszczenia systemu, tylko zeby był w cab. bo nie mam kompa a na swoim mio za duzo ruchow nie mam zeby szukac bo muli sie bede wdzieczny.pozdro
miniKOMP » Forum miniKOMP » PDA » Pocket PC
  1. Fajne Opisy GG • 

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.

Cheap Gas - Loans - Mortgage - Loans

© miniKOMP :)