eltorros.com połączona wyszukiwarka torrentów
Login Hasło zapamiętaj
Ładuje...
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Symbian S60
problem z nokia n 82 pomozcie blagam!!!!!!!

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2008-08-20, 11:19

Witam

wlasnie zakupilem n82 i mam taki problem; gdy minie chwila po wlaczeniu telefonu
nie slyszy mnie osoba z ktora rozmawiam a ja ją slysze tak jak by mikrofon niee dzialal, natomiast po wlaczeniu telefonu jest ok.... nie wiem czy trzeba cos w ustawieniach pogrzebac czy co telefon kupilem na allegro prawdopodobnie jest z angli ale nie wiem i jest nowy.... moze ktos wie o co chodzi ?? ?? ?? ?? ?? ?? ??

pozdrawiam

Użytkownik

Tematów: 6

Wysłano: 2008-08-20, 12:35

Zrob mu format *#7370# nic wiecej nie zrobisz z ustawieniami itd odnosnie mikrofonu. Daj znaka jak poszlo.

Użytkownik

Tematów: 17

Wysłano: 2008-08-20, 14:17

Cytat:

gdy minie chwila po wlaczeniu telefonu
nie slyszy mnie osoba z ktora rozmawiam a ja ją slysze tak jak by mikrofon niee dzialal, natomiast po wlaczeniu telefonu jest ok

ale o co tu chodzi, spokojnie wiemy, ze sie denerwujesz, ale żeby rozwiązać problem trzeba go wpierw sprecyzować
http://naszasroda.republika.pl/666.gif

Użytkownik

Tematów: 4

Wysłano: 2008-08-21, 15:14

DaReal,przeciez to jest jasne. Nie dziala mikrofon, dziala glosnik.Co tu precyzowac? :) Ale odpowiedzi nie znam. Mialem tak kiedys w n82,ale to dotyczylo wylacznie Fringa.Za duzo roznych rzeczy poinstalowalem.Gdy je usunalem-wszystko wrocilo do normy. :)

Użytkownik

Tematów: 17

Wysłano: 2008-08-22, 01:38

cześć rako :)
Nie, to nie jest jasne. kolega napisał, że po włączeniu jest ok  ;p więc może rozmawia przy wyłączonym telefonie.
http://naszasroda.republika.pl/666.gif

Użytkownik

Tematów: 0

Wysłano: 2008-08-30, 20:12

apropo n82 chcialbym sie was o cos spytac otoz nie dawno szperalem i przestawialem ustawienia n82 i wlaczylem jakas opjce balans glosnosci czy cos takiego miedzy dwoma glosnikami i ustawilem tak ze tylko 1 glosnik dziala jak to odkrecic gdzie to przestwaic i na co najlepiej na ile % ??
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Symbian S60
  1. Fajne Opisy GG • 

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.

Credit Card Consolidation - Credit Counseling - Mobile Phone - Loans

© miniKOMP :)