Login Hasło zapamiętaj
Ładuje...
miniKOMP » Forum miniKOMP » Ogólne » Aktualności
Nowa wersja Mobilnego Gadu-Gadu

NewsWriter

Tematów: 104

Wysłano: 2008-08-22, 15:55

Miłośnicy "gadu-gadania" przez komórki mogą od dzisiaj cieszyć się nową wersją Mobilnego Gadu-Gadu, czyli popularnego komunikatora na telefony komórkowe i urządzenia przenośne typu palmtop. Najnowsza wersja oznaczona numerem 3.3.1 wykonana w technologii Java zawiera wiele nowych udogodnień, poprawek i uwzględnia liczne sugestie użytkowników. Spośród długiej listy zmian w najnowszej wersji warto wymienić :
- efektywny filtr antyspamowy (automatyczne usuwanie linków do stron WWW w wiadomości od nieznajomego, dopiero po dodaniu nieznajomego do listy kontaktów usunięte linki pojawią się automatycznie w wiadomości)
- archiwum rozmów (z możliwością usunięcia jednej rozmowy, rozmów dla kontaktu albo całego archiwum)
- zmianę w sposobie wyświetlania aplikacji w urządzeniu (grafika)
- poprawiona obsługa QWERTY i dotykowych ekranów.

Wśród obecnej już na rynku konkurencji, Mobilne Gadu-Gadu wyróżnia się stabilnością i dodatkowo łączy się bezpośrednio z serwerami Gadu-Gadu, dzięki czemu generuje mały ruch GPRS ograniczając koszty.

Komunikator w telefonie posiada bardziej przyjazny interfejs, podkreślający możliwości przenośnej wersji GG, w tym integrację z serwisem społecznościowym MojaGeneracja (dla wybranych platform), rozmowy głosowe (dzwonienie z Mobilnego GG zainstalowanego w telefonie lub PDA prosto na numer innego użytkownika GG), katalog publiczny.

Korzystanie z Mobilnego Gadu-Gadu odbywa się na dotychczasowych zasadach: użytkownik płaci za określony czas dostępu do aplikacji oraz faktyczną transmisję danych.

źródło: telepolis

Edytowano 2008-08-22, 15:56 przez p2p

Użytkownik

Tematów: 0

Wysłano: 2008-11-24, 02:40

a ja poszukuje mobilnego gg i nie moge znalesc! :haha:

Użytkownik

Tematów: 4

Wysłano: 2008-11-24, 07:00

Google nie boli. Wpisałem mobile gadu w wyszukiwarke na tej stronce i znalazlo sie od razu.
HTC Himalaya wm5
HTC Himalaya wm6.1
HTC BlueAngel wm6

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2008-12-01, 19:45

Kiedys zainstalowalem mobilne godu i jakos mi do gustu nie przypadlo i szczerze wole to GGLink widoczny tylko dla zalogowanych
Zapraszam http://mobiportal.pl/

Użytkownik

Tematów: 0

Wysłano: 2008-12-02, 10:50

Ja tam korzystam z mobilnego gg, tyle, ze z wersji pod windows mobile i jest prawie takie same jak to na stacjonarnego kompa, jedynie opcja przesylania plikow nie chce dzialac

Użytkownik

Tematów: 14

Wysłano: 2008-12-05, 20:33

To leprzeLink widoczny tylko dla zalogowanych mozna przez bluetooth smsy wysylac a gg w tym jest bez oplat :aniolek:

Użytkownik

Tematów: 11

Wysłano: 2008-12-15, 20:24

Ja nie rozumiem dlaczego za te trzeba płacić....
NO09:
http://grischke.net/zyx/licznik/n1.php

http://www.grischke.net/zyx/images/Grischke.net.banner.m.png

miniKOMP » Forum miniKOMP » Ogólne » Aktualności

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)