eltorros.com połączona wyszukiwarka torrentów
Login Hasło zapamiętaj
Ładuje...
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Symbian S60
TomTom 6650 Pomoc

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2008-08-23, 09:28

Witam,
Staram się zainstalować na nokii 6650 tomtoma ale jakoś mi to niestety nie wychodzi. Otóż, instalka z waszego forum nie chce się zainstalować i nie chodzę ze wygasł certyfikat tylko wyskakuje komunikat "Nie można zainstalować" a ściągnąłem instalakę z innego forum i tomtom staje mi na kręcącej się ziemi i nici ze wszystkiego.

Próbowałem również zainstalować Garmina, instaluje się ale się nie odpala i blokuje klawisze nawigacji.

Za pomoc z góry dziękuje:)

Dodam ze przeczytałem cały temat, ten co ma 20 ileś tam stron :P

Moderator

Stara gwardia

Tematów: 26

Wysłano: 2008-08-23, 21:18

Kolego Nokia 6650 ma Symbiana 9.2 z Feature Pack'iem 2, a na smarty z Feature Pack'iem 2 nie zainstalujesz/uruchomisz żadnego oprogramowania GPS. Przykro mi, nie ma takiej możliwości żeby się udało.

EDIT: jedyne oprogramowanie GPS działające na 6650 to Nokia Maps.

Edytowano 2008-08-23, 21:24 przez Popay
http://306team.pl/306team.jpg

Asus M50VC | HTC Touch Diamond WM 6.1 by qsqa| HTC Wizard WM 6.0 by Luklew| iGówno 3G :[ | N6120

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2008-08-23, 23:14

Od razu koryguje :) Właśnie przetestowałem najnowsza wersję Garmina i wszystko działa jak trzeba :)
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Symbian S60
  1. Fajne Opisy GG • 

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.

Cheap Gas - Debt Consolidation - Mobile Phone - Arizona Landscaping

© miniKOMP :)