Login Hasło zapamiętaj
Ładuje...
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Symbian S60
Samsung SGH-i550

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2008-11-20, 21:12

witam

Wszedłem w posiadanie Samsunga SGH-i550 z wbudowanym modułem GPS...miałem nawigację ale...nie pytajcie teraz nie mam :(

Zwracam się do was z prośbą o pomoc...nie wiem jaki program będzie najlepszy, nie wiem skąd go wziąc i jak poradzić sobie z instalacją - w zasadzie to nie wiem nic poza tym że chciałbym aby mój telefon mnie niezawodnie prowadził jako nawigacja

Do tej pory miałem urządzenia oparte na win-mobile...o symbianie moje pojęcie jest znikome

HELP

Moderator

Stara gwardia

Tematów: 26

Wysłano: 2008-11-24, 10:39

Na Symbiana do nawigacji po Polsce najlepszy jest Garmin, na drugim miejscu Tom-Tom. Skąd wziąć? Kupić :]
http://www.cellphoneszone.eu/banery/baner_468x60.jpg

Asus M50VC | HTC Touch Diamond WM 6.1 by qsqa| HTC Wizard WM 6.0 by Luklew| iGówno 3G | N6120

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2008-11-27, 22:34

Tak - Kupić...

I pewnie dlatego zadałem to pytanie na łamach forum a nie sprzedawcy w sklepie..:):)

ale i tak dzięki za okazanie minimum zainteresowania

miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Symbian S60

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)