Login Hasło zapamiętaj
Ładuje...
miniKOMP » Forum miniKOMP » Komputery i elektronika » Oprogramowanie
Java- słownik pl- angiel.

Użytkownik

Tematów: 10

Wysłano: 2007-06-20, 19:21

Kiedyś miałem w javie słownik pl- ang i ang- pl, co prawda był ciut krótki i prymitywny, jednak czasami był przydatny, czy ktoś zna link do niego? Chyba był on na sagem, ale na siemens i sony eryk też fajnie chodził. Tylko nie piscie mi- poszukaj re w google (patrz temat- kurs angielskiego w javie), bo chyba po to tu jesteśmy na forum, aby sobie pomagać i dzielić się swymi doświadczeniami, aby każdy z nas z osobna nie musiał wertować tysiące stron, aby przez żmudne testowania wybrać najlepszą jave

Użytkownik

Tematów: 0

Wysłano: 2007-07-29, 15:29

Pantg, polecam wchodzenie naLink widoczny tylko dla zalogowanych przez mini operę. super słownik.

Użytkownik

Tematów: 31

Wysłano: 2007-07-29, 16:14

Pantg znajdziesz cos na mojej stronce Link widoczny tylko dla zalogowanych
JaroFon SYMBIAN Black
miniKOMP » Forum miniKOMP » Komputery i elektronika » Oprogramowanie

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)