Wysłano: 2007-06-28, 17:47
od pewnego czasu używam simdaty i byłem całkiem zadowolony z niskich kosztów, bo na miesiąc zużywałem ok od 10 do 15zł na miesiąc, tak że nawet zostawała mi kasa na ponad planowe dzwonienie, bo i tak co miesiąc trzeba zasilać konto kwotą 30zł, a działo się to mimo tego, że nie dbałem o stan konta i dlatego miałem włączoną grafikę, oraz wysyłalem dużo fotek i filmików mailem. Potem doszłem do wniosku, że po kiego mam co miesiąc wydawać 30zł, jak mogę od raz na trzy miesiące wydać na doladowanie 50zł, to sobie zaoszczędze 40zł. Jednak ku mojemu wqr..niu, nagle bardzo szybko zaczęły topnieć środki na moim koncie, po prostu im bardziej się ograniczałem w szastaniu na necie, im bardziej wyłączalem grafikę, im częściej wybierałem wersje mobilne- czyli wap i xhtml, a nie htmll, to tym szybciej znikały pieniądze na moim koncie! Teraz z salonu plus dzwoniłem do obsługi klienta i im o tym mówiłem, ale jakaś pani to sprawdziła i podobno jest wsio ok! Dlaczego tak jest? Czemu nagle muszę tak dużo płacić? Dodam jeszcze, że nawet gdyby nagle system mylnie zaczął mi naliczać osobom wychodzące i osobom przychodzące, to i tak płacę za dużo za gprs... Tak na oko, to teraz płacę za gprs dwa razy więcej mimo, że teraz zacząłem się dużo ograniczać. Czy Wy też tak kiedyś mieliście? Jaką może być tego przyczyna?