eltorros.com połączona wyszukiwarka torrentów
Login Hasło zapamiętaj
Ładuje...
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Operatorzy i usługi
TP utrudnia instalacje netu Netii?

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2007-09-04, 19:37

Jesli Telekompromitacja odrzucila wniosek netii o instalacje netu na linii tp z powodu braku mozliwosci technicznych,a sama drynda do mnie co drugi dzien wciskajac mi nerwostrade,ktorej nie chce,to o czym to swiadczy ?? Mial ktos podobny problem?

Użytkownik

Tematów: 8

Wysłano: 2007-09-04, 20:21

To, że propunują nie oznacza, że mają warunki techniczne. To się weryfikuje dopiero po złorzeniu zamówienia.

Użytkownik

Wysłano: 2007-09-04, 20:37

Tylko dryndalem jeszcze przed zgloszeniem wniosku do Netii na 9393 i pod pretekstem checi instalacji nerwostrady pytalem o te warunki techniczne.Potwierdzili,ze sa,wiec tymbardziej jestem w szoku.Jestem z regionu Wielkopolska,dokladnie strefa 062

Użytkownik

Wysłano: 2007-09-04, 21:44

Myslalem tez o tym,ale raczej zdecyduje sie na pismo do TP z zapytaniem o warunki techniczne (odpowiedziec tez musza na pismie) :) Nie wiem tylko,czy spytac o mozliwosc instalacji nerwostrady i czy jest to rozwnoznaczne z mozliwoscia instalacji analogicznej uslugi swiadczonej przez Netie-tego sie jeszcze potrzebuje dowiedziec;)

Użytkownik

Wysłano: 2007-09-05, 15:59

Dzis wyslalem maile do TP z zapytaniem o warunki techniczne dla neostrady lub alalogiczej uslugi hehe ;) Ciekawe co odpowiedza:)

Użytkownik

Tematów: 0

Wysłano: 2007-11-24, 10:43

tp przewala jak może kiedy byłem o założenie telefonu i wspomniałem że też może wezmę neostradę to dzwonili do mnie z noestrady chyba z 5 razy ale nie założyłem gdy dowiedziałem sie ze internet mozna załozyc dopiero przy tym wysokim abonamencie za 50 zł wziąłem ten najniższy abonament26zł i netie założyłem za 50 zł,bardzo jestem zadowolony z tego i ładnie śmiga, ale kiedy zmienić abonament chciałem 50 na 26 zł to tp dalej mi przysyłał rachunki z tym wysokim abonamentem,wkurwiłem się opierdoliłem ich i zagroziłem że nie będe płacił i zlikwiduję, bo miałem jeszcze miesiąc na użytkowanie, pod koniec dnia zadzwonili do mnie i powiedzieli że zmienili już to na niski abonament,z nimi trzeba ostro bo i tak kiedy wejdzie zachodnie telefonię np.vodafone to muszą obniżyć telefon
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Operatorzy i usługi
  1. Fajne Opisy GG • 

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)