Administrator
![]()
TinyNET :)
Tematów: 41
Użytkownik
Tematów: 0
Administrator
![]()
Cytat:
USE AT UR OWN RISK!Quick How to:EDIT:
Correction/Addition By The_hesham & utak3r1. Start your device in bootloader mode by pressing and holding down:
DPad + PowerButton + ResetButton
After a second release ResetButton, then release the rest of them.
Your screen will show word "Serial" at the top.
You are in bootloader mode now.
2. Run TofClock_HIMA_WM6_AKU.0.7.exe then click install, Wait till finish.
3. Hard reset your pda.
Press ResetButton and hold down CameraButton + RecordButton.
Hold them pressed until the "Boot Options" menu appears on the screen.Select the options as follows:
(for selecting use RecordButton, change values with CameraButton)Enable KITL -> NO
Clean Registry Hive -> YES
Format Storage -> YESWhen done, press DPad and wait until OS starts.4. Done.
DPad + PowerButton + ResetButton
Po sekundzie zwolnij ResetButton, nastepnie reszte przyciskow.
Na gorze ekranu pojawi sie slowo "Serial".
Jesteś w trybie bootloadera.2. Odpal TofClock_HIMA_WM6_AKU.0.7.exe i nacisnij install, poczekaj az skonczy instalacje.
3. Zrob hard reset swojego PDA.Wcisnij ResetButton i przytrzymaj CameraButton + RecordButton.
Trzymaj je wcisniete poki "Boot Options" nie pojawi sie na ekranie.Wybierz opcje jak ponizej:
(Do wybierania uzyj RecordButton, zmiana wartosci CameraButton)Enable KITL -> NO
Clean Registry Hive -> YES
Format Storage -> YESKiedy skonczysz wcisnij DPad i poczekaj az system wystartuje.4. Zrobione :)To bylo wolne tlumaczenie wiec sie nie czepiac bledow :]
Użytkownik
Tematów: 2
Windows w komputerze najlepiej zainstalować na pustym dysku a tu? Czy czyści się "dysk" przed instalacją? I po drugie mam zainstalowane Word, Excell i inne takie skąd je wziąć żeby doinstalować?
Administrator
![]()
ATOMICH007 napisał:
Windows w komputerze najlepiej zainstalować na pustym dysku a tu? Czy czyści się "dysk" przed instalacją?ATOMICH007 napisał:
I po drugie mam zainstalowane Word, Excell i inne takie skąd je wziąć żeby doinstalować?
Jak jest tez napisane, robimy to na wlasne ryzyko i jesli nie mamy pojecia co robimy mozemy uszkodzic nasze urzadzenie wiec radze uwazac.Tiny Net is a death sentence, it's net and it's tiny...
Użytkownik
Podłączę się pod temat. Mam Qtek 9100 od kilku godzin niestety w języku famandzkim, kupiłem wm6 i mam trywialne pytanie. Który to jest przycisk dpad.
Użytkownik
![]()
Tematów: 4
HTC Himalaya wm6.1
HTC BlueAngel wm6
Użytkownik
Ja mam qtek 9100 z jezykiem flamandzkim i ta kombinacja klawiszy nie działa.
Administrator
![]()
Użytkownik
![]()
Administrator
![]()
login: xda
haslo: xdaTiny Net is a death sentence, it's net and it's tiny...
Użytkownik
![]()
HTC Himalaya wm6.1
HTC BlueAngel wm6
Użytkownik
![]()
ale niestety hasło i login nie istnieja
jestem strasznie zdesperowany tym
zasranym systemem Administrator
![]()
Użytkownik
![]()
Użytkownik
![]()
HTC Himalaya wm5
HTC Himalaya wm6.1
HTC BlueAngel wm6
Użytkownik
![]()
a jeszcze takie pytanko czy po instalacji win6 będe mogł wgrac auto mape oraz jak on sie wogole sprawuje na quteku2
Moderator
![]()
Stara gwardia
Tematów: 26
Asus M50VC | HTC Touch Diamond WM 6.1 by qsqa| HTC Wizard WM 6.0 by Luklew| iGówno 3G :[ | N6120Użytkownik
no kicha ogólnie, do tego jeszcze nie mogę się przeprowadzić synchronizacji bo mi wyskakuje komunikat "Nie można pomyślnie zakończyć synchronizacji bla bla bla bla " próbowałem wgrać jeszcze raz ten rom ale jak włączał instalację to przez jakieś półtorej minuty niby pobiera informacje a potem wyskakuje że błąd połączenia. próbowałem już wiele razy, i nic dalej to samo. Może wiecie jak temu zaradzić
Administrator
![]()
Użytkownik
![]()
w windowasie2003 wszystko było ok a teraz dupa
nie łączy się Ale tu jest haczyk poszedłem do kumpla zainstalowałem activesynca 4,5 podłączyłem i
łączy się więc jest to po prostu brak jakiegoś kodeka w moim systemie ktorego nadal nie moge znaleść
wes pocketa do jakiegos kumpla i tam sproboj wgrac jeszcze raz rom tylko uwazaj zeby wazywko sie nie zrobiło z pocketa
Moze popełniłes jakieś błędy przy instalacji ale skoro pocket nadal prazy to jest ok
PowodzeniaUżytkownik
Użytkownik
![]()
HTC Himalaya wm6.1
HTC BlueAngel wm6
Użytkownik
Tematów: 1
Użytkownik
posiadam od niedawna Palmtopa GLOFIISH X500 z angielska wersja Windows MObile 6.
potrzebuje wiec przeinstalowac go na wersje polska windows Mobile 6.Posiadam taka, ale nie potrafie jej zainstalować!Czy ktos mi pomoże
bardzo prosze o jaką kolwiek pomoc.
Użytkownik
? pasowało by to co wy piszecie na mojego m3000?Użytkownik
Użytkownik
Użytkownik
Użytkownik
Dodam ze XDA ma system w wersji phone, czy ten system bedzie w pelni wykorzystywal funkcjonalnosc mojego pda?Moj palm sluzy mi jako telefon, aparat, nawigacja, a takze do rozrywki, i malych notatek, wiec moze zostac przy tym 2003 i tylko wgrac spolszczenie (jest jakies dobre - bezplatne? spolszczenie do wm3? jesli tak prosze o podanie zrodla)Pozdrawiam.
Użytkownik
JESTEM NOWY NA TYM FORUM I MAM PROBLEM Z MOIM SPV M1500ORYGINALNIE JEST NA NIM WINDOWS MOBILE 2003 (EN)BARDZO CHCE ZMIENIC GO NA WINDOWS MOBILE 6 , NAJLEPIEJ (PL)ZNALAZLEM NA TYM FORMU INFO JAK TO ZROBIC I POMIMO ZE JEST TO WYOSLONE NADAL MAM PROBLEM,GDY PODLACZE MOJEGO SPV W NORMALNYM TRYBIE TO ACTIVE SYNC GO WYKRYWA I KOMUNIKUJE SIE, ALE GDY ZALCZE TRYB BOOTLOADERA TO NAPIS NA EKRANIE Z "SERIAL" ZMIENIA SIE NA "USB" I WTEDY ACTIV SYNC JUZ SIE Z NIM NIE KOMUNIKUJE - NIE WIDZI GO
NO I NIC NIE POTRAFIE ZROBIC KABELEK MAM SPRAWNY, SPRAWDZALEM TO NAEWET NA DWOCH KOMPUTERACH I NICPOMOZCIE PROSZE
!- Fajne Opisy GG •
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)