Wysłano: 2007-11-11, 14:08
Sciagnalem wczoraj ten program - po lekturze forum - i dzialal poprawnie. Cicho, ale poprawnie.Laczylem sie w edge'u i mozna bylo przeprowadzic rozmowe z uzytkownikiem skype. Dzis znalazlem sie w zasiegu 3,5G i nie chce mi sie polaczyc. Objaw jest nastepujacy: Fring laczy sie z siecia, poprawnie, wyswietla mi sie niestety tylko jedna pozycja - fring test call. Nie wczytuje uzytkownikow skype'a, pomimo wskazania w ustawieniach tego wlasnie komunikatora. Co to moze byc?Tez miewacie takie problemy?A moze to chwilowa niedyspozycja fringa?
Pozdrawiam innych fringouserow. Ps. To dobry progs. ;)
Pozdrawiam innych fringouserow. Ps. To dobry progs. ;)
Problem jest nieco inny. Lacze sie z fringiem bez przeszkod, ale nie sciaga mi kontaktow skype'a. Tak sie dzieje rowniez na Nimbuzzie oraz IM+ skype - albo w ogole nie sciagaja sie kontakty albo pojawiaja sie w szczatkowej ilosci - kilka sposrod kilkudziesieciu, i cigle te same. Czym to moze byc spowodowane? Dzieje mi sie tak na dwoch roznych telefonach(nokii 6233 - w tej oczywiscie nie dotyczy to fringa, a jedynie pozostalych dwoch programow - oraz nokii n82 - w tym przypadku zadna ze wspomnianych nakladek nie widzi kontaktow (badz nie wszystkie) skype'a. Prosze o pomoc w wyjasnieniu tego dziwnego stanu. Mam tak od ok. 10 dni. Moze to jakas awaria skype'a? :)