Login Hasło zapamiętaj
Ładuje...
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Symbian S60
Fring problem

Użytkownik

Tematów: 4

Wysłano: 2007-11-11, 14:08

Sciagnalem wczoraj ten program - po lekturze forum - i dzialal poprawnie. Cicho, ale poprawnie.Laczylem sie w edge'u i mozna bylo przeprowadzic rozmowe z uzytkownikiem skype. Dzis znalazlem sie w zasiegu 3,5G i nie chce mi sie polaczyc. Objaw jest nastepujacy: Fring laczy sie z siecia, poprawnie, wyswietla mi sie niestety tylko jedna pozycja - fring test call. Nie wczytuje uzytkownikow skype'a, pomimo wskazania w ustawieniach tego wlasnie komunikatora. Co to moze byc?Tez miewacie takie problemy?A moze to chwilowa niedyspozycja fringa? :-) Pozdrawiam innych fringouserow. Ps. To dobry progs. ;)

Użytkownik

Wysłano: 2007-11-11, 19:45

Po prostu nie moge sie bedac we Fringu zalogowac do skype'a. Czy to moze byc spowodowane?

Użytkownik

Tematów: 7

Wysłano: 2007-11-21, 20:08

mi jak nie dziaBaB tzn byBy kontakty,BczyB ale milczaB to przeinstalowalem w/w komunikator i znowu [miga

Użytkownik

Wysłano: 2008-01-31, 00:39

Wracam z tematem po dluzszym czasie. :) Problem jest nieco inny. Lacze sie z fringiem bez przeszkod, ale nie sciaga mi kontaktow skype'a. Tak sie dzieje rowniez na Nimbuzzie oraz IM+ skype - albo w ogole nie sciagaja sie kontakty albo pojawiaja sie w szczatkowej ilosci - kilka sposrod kilkudziesieciu, i cigle te same. Czym to moze byc spowodowane? Dzieje mi sie tak na dwoch roznych telefonach(nokii 6233 - w tej oczywiscie nie dotyczy to fringa, a jedynie pozostalych dwoch programow - oraz nokii n82 - w tym przypadku zadna ze wspomnianych nakladek nie widzi kontaktow (badz nie wszystkie) skype'a. Prosze o pomoc w wyjasnieniu tego dziwnego stanu. Mam tak od ok. 10 dni. Moze to jakas awaria skype'a? :)

Użytkownik

Wysłano: 2008-02-10, 21:51

Nic nikomu w temacie nie wiadomo?
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Symbian S60

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)