eltorros.com połączona wyszukiwarka torrentów
Login Hasło zapamiętaj
Ładuje...
miniKOMP » Forum miniKOMP » Komputery i elektronika » GPS
Łopatologia TomTom czyli GPS bez tajemnic dla nowicjusza

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2007-11-23, 23:09

Witam
Niedalej jak dziś kupiłem sobie mały prezent na otarcie łez, którym jest TT One 2. Jeśli chodzi o nawigacje to jestem w tych sprawach zielony i miałem nadzieje na jakąś pomoc. Mapy które dostałem razem z TT są troszkę mało dokładne i aktualne. Czy istnieją szczegółowe mapy polski?
Z góry dziękuje za pomoc.

Użytkownik

Wysłano: 2007-11-23, 23:11

Jedynie auto mapa na polskę lub auto pilot.
Po drugie jest taki program na pc kt?ry dostałeś na płycie w którym mapy od tt sie aktualizuja oczywiscie ale trzeba zaplacic i wtedy tylko podłanczasz do kompa urządzenie i masz moze mapy. Nie pamietam juz jak ten program sie nazywa:)
Edytowano 2007-11-23, 23:24 przez Szejqer

Użytkownik

Wysłano: 2007-11-23, 23:42

No może zapomniałem dodać że z kasą to jakoś tak krucho u mnie i nie za bardzo bym chciał becalować... :kasa: Mam jeszcze jesno pytanko. Udało mi się sciągnąć fotoradary (nie wiem jak bardzo aktualne ale zawsze to już coś ;) i chciałbym się dowiedzieć jak je wgrać do TT ??

Użytkownik

Wysłano: 2007-11-25, 09:58

Ogólnie nie wgrywa się ich, tzn, trzeba rzucić do folderu ale nie jestem pewny(pewnie coś takiego jest jak PIO a jak nie ma to można tam gdzie leżą mapy) jak to w tt bo tylko raz używałem i lipa totalana :> A w urzadzeniu po odpaleniu tt wchodzisz do ustawień i tam wybierasz by Ci pokazywało PIO-(radary) jaka ma być srednica ukazywania właśnie tych punktów na mapie. A tu masz wszystko na temat o którym chciałbyś wiedzieć więcej, miłej lektury :aaaa: Link widoczny tylko dla zalogowanych albo napisz na priv do zYx on ma lub miał takie urządzenie więc jest bardziej obeznany.
Edytowano 2007-11-25, 10:59 przez yonen
miniKOMP » Forum miniKOMP » Komputery i elektronika » GPS
  1. Fajne Opisy GG • 

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)