eltorros.com połączona wyszukiwarka torrentów
Login Hasło zapamiętaj
Ładuje...
miniKOMP » Forum miniKOMP » Komputery i elektronika » Oprogramowanie
szukam cos do administrowania siecia wi-fi

Użytkownik

Tematów: 2

Wysłano: 2007-11-28, 21:37

sprawa jest taka, mam internet od sasiada (on ma router i ja nie mam dostepu do niego),mam 2 karty wi-fi i jedna odbieram druga rozsylam siec w domu na dwa inne kompy ,tu sie zaczyna ... ktos przegina(emul, bearshare, torrent i inne) i siec czasem muli szukam programu do limitow lub zarzadzania siecia ale bez routera ,rozdam kazdemu po 50kb/s i koniec bedzie po sprawie .oczywiscie mi zostanie okolo 100kb/s :) google niepomoglo bo uczyc sie kazdego nieznanego programu to strata czasu wiec moze ktos uzywa i mi podpowie dzieki

Administrator

TinyNET :)

Tematów: 41

Wysłano: 2007-11-28, 22:11

ale ktos przegina u Ciebie w domu ? :> Do takiego zarzadzania to chyba tylko linuks...
Tiny Net is a death sentence, it's net and it's tiny...

Administrator

Alohaaaaaaaa

Tematów: 65

Wysłano: 2007-11-28, 23:04

Cytat:

ale ktos przegina u Ciebie w domu ? Do takiego zarzadzania to chyba tylko linuks...

A nie prawda ;) Sciagnij sobie program Link widoczny tylko dla zalogowanych Program jest banalny wiec na pewno szybko sie zorientujesz co i jak. Tak w skrócie - można blokować i kontrolować prędkości na kartach sieciowych, po mac-ach, IP i inne. Całe pasmo lub jakiś konkretnie TCP/UDP. Ustalać reguły i takie tam. Więc do małej administracji się przydaje. Działa bo sam sprawdzałem i używałem.

Edytowano 2007-11-28, 23:07 przez Kwadrat
Latam nago na dworze...

Użytkownik

Tematów: 2

Wysłano: 2007-11-29, 11:40

Dzieki sprawdze
miniKOMP » Forum miniKOMP » Komputery i elektronika » Oprogramowanie
  1. Fajne Opisy GG • 

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)