Login Hasło zapamiętaj
Ładuje...
miniKOMP » Forum Archiwalne miniKOMP » Ogólne
Www.Osemka.Pl
Wysłano: 2006-10-22, 22:32
 
Ma ktos strone za..o..ona w tym serwisie ? Jak tak to o co chodzi w komunikacie ta strona jest domyslna strona serwisu prosimy ja zmieni.. . Prosze o odp.
Wysłano: 2006-10-23, 05:41
 
napewno masz index.html standardowy wstawiony od osemki :)
Wysłano: 2006-10-23, 08:50
 
Masz dostep automatycznie do Link widoczny tylko dla zalogowanych i Link widoczny tylko dla zalogowanych aniolek Korzystajac z okazji - wszystkich z dostepem do kompa zapraszam na moja odslone Link widoczny tylko dla zalogowanych ;) Ogladajcie, oceniajcie, podziwiajcie... :d
Wysłano: 2006-10-24, 13:38
 
404 NOU FOUND nic ciekawego tam nie ma ma...
Wysłano: 2006-10-24, 19:25
 
lepiej napiszcie o czym ten topik jest, bo wszystkie linki w tym topiku to 404? Co to jest ta osemka?
Wysłano: 2006-10-24, 23:11
 
Nie, no Pant... w takim razie wpisz normalnie adres w przegladarce... u mnie wsio dziala...
miniKOMP » Forum Archiwalne miniKOMP » Ogólne

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.

Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)